Cena wina z etykietą Klienta wymaga indywidualnej kalkulacji.
2550 - wino białe, słodkie. Idealny towarzysz deserów, ciast, kozich serów i orzechów pistacjowych. Grupa cenowa C.
0406 - wino białe, słodkie. Idealnie pasuje do deserów, sałatek, serów pleśniowych. Grupa cenowa C.
2385 - wino białe, słodkie. Doskonale dla miłośników lekkich, owocowo-słodkich specjałów, idealne do kuchni azjatyckiej, do potraw słodko-kwaśnych lub ostrych. Grupa cenowa C.
3457 - wino czerwone, słodkie. Wspaniałe dla miłośników czerwonych słodkich win, doskonale do terrin z dziczyzny, pasztetów, pieczonej kaczki. Grupa cenowa C.
2272 - wino białe, słodkie. Idealne pasuje do deserów, ciast, ciastek migdałowych, kozich serów z miodem i pistacjami. Grupa cenowa C.
1005 - wino białe, wytrawne. Idealne do wszelkiego rodzaju przekąsek, serów, białej ryby, grillowanego drobiu. Grupa cenowa B.
2729 - wino czerwone, słodkie. Cudownie słodkie Allegrilo pasujące do deserów, ale także do terrin i chleba orzechowego z figami i cabernetem. Grupa cenowa C.
4102 - wino czerwone, słodkie. Idealnie komponuje się z serami z niebieską pleśnią, pasztetami i terrinami z dziczyzny. Grupa cenowa C.
2666 - wino białe, słodkie, rarytas.Doskonałe komponuje się z dojrzałymi i pleśniowymi serami, pasztetami, kremowymi deserami, jako towarzysz spotkań. Wspaniałe wino! Grupa cenowa: D.
3400 - wino czerwone, wytrawne. Idealnie pasuje do pierwszych dań, pieczonego mięsa, pieczonej ryby, drobiu i mocno aromatycznych serów. Grupa cenowa B.
3500 - wino czerwone, wytrawne. Idealnie pasuje do dań śródziemnomorskich, czerwonego mięsa, pieczonej ryby. Grupa cenowa B.
3700 - wino białe, wytrawne. Doskonałe jako aperitif, idealnie pasuje do delikatnych dań śródziemnomorskich. Grupa cenowa B.
3200 - wino czerwone, wytrawne. Idealnie pasuje do lekkich dań, pieczonego mięsa, średnio sezonowanych serów i gotowanych warzyw. Grupa cenowa B.
3100 - wino czerwone, wytrawne. Idealnie pasuje do dań mięsnych i dziczyzny, do dojrzałych, aromatycznych serów. Grupa cenowa C.
7000 - wino białe, półwytrawne. Wspaniałe jako aperitif, pasuje do owoców morza, dań rybnych oraz deserów. Grupa cenowa B.
5009 - wino czerwone, półwytrawne. Wspaniałe do obfitych dań z czerwonego mięsa i sosów, gulaszu z jagnięciny. Grupa cenowa B.
7044 - wino czerwone, wytrawne. Idealnie komponuje się z mięsem jagnięcym, pieczeniami, wszelkiego rodzaju serami. Grupa cenowa B.
2222 - wino szampańskie, białe, słodkie. Idealne do słodyczy, ciasteczek albo samodzielnie zamiast deseru. Grupa cenowa B.
7028 - wino białe, wytrawne. Polecamy do dań rybnych, ostryg, makaronu, ryżu i sushi. Grupa cenowa B.
5052 - wino czerwone, wytrawne. Doskonale pasuje do gulaszy, dziczyzny i serów. Grupa cenowa C.
8001 - wino czerwone, półwytrawne. Polecamy do serów, wędlin, wyszukanych dań z makaronu, grillowanych mięs. Grupa cenowa D.
5055 - wino czerwone, półwytrawne/półsłodkie. Idealne do ostrych potraw, dań z grilla z wyraźnym dymnym posmakiem. Świetnie współgra z sandaczem i tilapią. Idealne do ślimaków i żabich udek oraz małych przekąsek z kawiorem. Grupa cenowa B.
5000 - wino czerwone, półwytrawne. Polecane do przekąsek typu tapas, serów pleśniowych. Będzie idealnym kompanem do wszelkich dodatków imprezowych – można je łączyć z mięsem, po schłodzeniu będzie pasować także do ryb. Grupa cenowa B.