Cena wina z etykietą Klienta wymaga indywidualnej kalkulacji.

Show

8160 - sherry, słodkie, rarytas. Pasuje do dojrzewających serów, ciemnych mięs; doskonałe jako deser sam w sobie. Grupa cenowa C.

5006 - wino czerwone, wytrawne. Idealne do potraw z pikantnym sosem barbecue, mostka wołowego, wędzonej wieprzowiny. Grupa cenowa D.

4105 - wino czerwone, słodkie. Idealne wino deserowe, polecane również do terriny z ryb, pasztetów, deserowej czekolady. Promocja! Grupa cenowa B.

5744 - wino czerwone, słodkie. Szlachetnie słodkie wino deserowe, idealne do serów z niebieską pleśnią, pasztetów, czekolady. Grupa cenowa C.

501001 - wino białe, wytrawne. Idealne do krewetek, ryb, skorupiaków, delikatnego białego mięsa. Grupa cenowa B.

5077 - wino białe, półsłodkie. Wspaniałe do aromatycznych serów z niebieską pleśnią i serów owczych; do gruszek i jabłek, do ciast, zwłaszcza do sernika. Grupa cenowa B.

504401 - wino czerwone, wytrawne. Znakomite do wszelkich potraw, wzbogaci doznania smakowe każdej kuchni. Idealny partner baraniny i mięsa duszonego. Grupa cenowa B.

5019 - wino czerwone, półwytrawne. Polecamy do mięs z grzybami, sarniny, do potraw o wyraźnej nucie pikantności. Świetnie połączy się z gulaszem i plackiem po węgiersku. Grupa cenowa B.

5301 - wino różowe, wytrawne. Polecamy do wędzonej ryby lub do picia solo, idealny towarzysz spotkań w gronie przyjaciół. Grupa cenowa B.

7000 - wino białe, półwytrawne. Wspaniałe jako aperitif, pasuje do owoców morza, dań rybnych oraz deserów. Grupa cenowa B.

5009 - wino czerwone, półwytrawne. Wspaniałe do obfitych dań z czerwonego mięsa i sosów, gulaszu z jagnięciny. Grupa cenowa B.

7044 - wino czerwone, wytrawne. Idealnie komponuje się z mięsem jagnięcym, pieczeniami, wszelkiego rodzaju serami. Grupa cenowa B.

Show
Top