Cena wina z etykietą Klienta wymaga indywidualnej kalkulacji.

5009 - wino czerwone, półwytrawne. Wspaniałe do obfitych dań z czerwonego mięsa i sosów, gulaszu z jagnięciny. Grupa cenowa B.

4102 - wino czerwone, słodkie. Idealnie komponuje się z serami z niebieską pleśnią, pasztetami i terrinami z dziczyzny. Grupa cenowa C.

1216 - wino białe, wytrawne. Polecamy do risotto z ziołami, zupy cebulowej, grzybowej, makaronów z pomidorowymi sosami. Doskonały dodatek do kury, indyka. Grupa cenowa B.

2330 - wino białe, półwytrawne. Wyborne do ryb, drobiu, jako wino biesiadne. Grupa cenowa: B.

6280 - wino białe, półwytrawne. Wspaniałe do melona, prosciutto, foie gras, serów pleśniowych, suszonych owoców. Grupa cenowa C.

6240 - wino białe, wytrawne. Idealne do grillowanych ryb, owoców morza, drobiu, białego mięsa i makaronów. Grupa cenowa C.

2729 - wino czerwone, słodkie. Cudownie słodkie Allegrilo pasujące do deserów, ale także do terrin i chleba orzechowego z figami i cabernetem. Grupa cenowa C.

2385 - wino białe, słodkie. Doskonale dla miłośników lekkich, owocowo-słodkich specjałów, idealne do kuchni azjatyckiej, do potraw słodko-kwaśnych lub ostrych. Grupa cenowa C.

5744 - wino czerwone, słodkie. Szlachetnie słodkie wino deserowe, idealne do serów z niebieską pleśnią, pasztetów, czekolady. Grupa cenowa C.

5077 - wino białe, półsłodkie. Wspaniałe do aromatycznych serów z niebieską pleśnią i serów owczych; do gruszek i jabłek, do ciast, zwłaszcza do sernika. Grupa cenowa B.

5000 - wino czerwone, półwytrawne. Polecane do przekąsek typu tapas, serów pleśniowych. Będzie idealnym kompanem do wszelkich dodatków imprezowych – można je łączyć z mięsem, po schłodzeniu będzie pasować także do ryb. Grupa cenowa B.

5088 - wino czerwone, półsłodkie. Idealne do pasztetów, do półsłodkich deserów z dodatkiem kawy lub wiśni lub do delektowania się w każdej wolnej chwili, bez jedzenia. Grupa cenowa B.

5055 - wino czerwone, półwytrawne/półsłodkie. Idealne do ostrych potraw, dań z grilla z wyraźnym dymnym posmakiem. Świetnie współgra z sandaczem i tilapią. Idealne do ślimaków i żabich udek oraz małych przekąsek z kawiorem. Grupa cenowa B.

5066 - wino czerwone, słodkie. Doskonałe do słodkich deserów lub zamiast deseru. Grupa cenowa B.

5019 - wino czerwone, półwytrawne. Polecamy do mięs z grzybami, sarniny, do potraw o wyraźnej nucie pikantności. Świetnie połączy się z gulaszem i plackiem po węgiersku. Grupa cenowa B.

3600 - wino białe, słodkie. Doskonały towarzysz dla wybornych serów, pasztetów czy wątróbki. Idealny deser po smacznym posiłku. Prawdziwy rarytas! Grupa cenowa B.

2702 - wino białe, półsłodkie. Pasuje do dań kuchni azjatyckiej, serów a także do deserów. Grupa cenowa B.

4105 - wino czerwone, słodkie. Idealne wino deserowe, polecane również do terriny z ryb, pasztetów, deserowej czekolady. Promocja! Grupa cenowa B.

3500 - wino czerwone, wytrawne. Idealnie pasuje do dań śródziemnomorskich, czerwonego mięsa, pieczonej ryby. Grupa cenowa B.

3200 - wino czerwone, wytrawne. Idealnie pasuje do lekkich dań, pieczonego mięsa, średnio sezonowanych serów i gotowanych warzyw. Grupa cenowa B.

3400 - wino czerwone, wytrawne. Idealnie pasuje do pierwszych dań, pieczonego mięsa, pieczonej ryby, drobiu i mocno aromatycznych serów. Grupa cenowa B.

8020 - wino białe, słodkie. Doskonale pasuje do aromatycznych dań, dojrzewających serów, owoców, deserów z cytrusami i orzechami. Grupa cenowa B.

5918 - wino białe, słodkie. Dobrze komponuje się z dojrzałym serem i pikantnymi daniami, aby podkreślić ich złożoność. Grupa cenowa B.

0718 - wino białe, półwytrawne. Doskonale pasuje do dań kuchni azjatyckiej, ryb, owoców morza i dań z drobiu. Grupa cenowa B.

Top