Cena wina z etykietą Klienta wymaga indywidualnej kalkulacji.

Show

6189 - wino czerwone, wytrawne. Doskonałe do mięsa z grilla i pieczonego, do dań kuchni włoskiej i do serów. Grupa cenowa B.

5001 - wino czerwone, wytrawne. Doskonałe do krwistej polędwicy z rusztu, dziczyzny i gęsiny, tłustej wołowiny z makaronem, łososia, tuńczyka w maśle i duszonych grzybów, a także do sałatek z grillowanymi warzywami, z dodatkiem cebuli i czosnku. ...

5130 - wino czerwone, wytrawne. Idealne do potraw z pikantnym sosem barbecue, mostka wołowego, wędzonej wieprzowiny. Grupa cenowa D.

5052 - wino czerwone, wytrawne. Doskonale pasuje do gulaszy, dziczyzny i serów. Grupa cenowa C.

7044 - wino czerwone, wytrawne. Idealnie komponuje się z mięsem jagnięcym, pieczeniami, wszelkiego rodzaju serami. Grupa cenowa B.

3100 - wino czerwone, wytrawne. Idealnie pasuje do dań mięsnych i dziczyzny, do dojrzałych, aromatycznych serów. Grupa cenowa C.

3200 - wino czerwone, wytrawne. Idealnie pasuje do lekkich dań, pieczonego mięsa, średnio sezonowanych serów i gotowanych warzyw. Grupa cenowa B.

3500 - wino czerwone, wytrawne. Idealnie pasuje do dań śródziemnomorskich, czerwonego mięsa, pieczonej ryby. Grupa cenowa B.

3400 - wino czerwone, wytrawne. Idealnie pasuje do pierwszych dań, pieczonego mięsa, pieczonej ryby, drobiu i mocno aromatycznych serów. Grupa cenowa B.

504401 - wino czerwone, wytrawne. Znakomite do wszelkich potraw, wzbogaci doznania smakowe każdej kuchni. Idealny partner baraniny i mięsa duszonego. Grupa cenowa B.

5007 - wino czerwone, wytrawne. Wspaniałe do burgerów wołowych z twardym serem, jagnięciny oraz mięsa indyczego, grillowanych kiełbasek wieprzowych. Także do dań z sosem grzybowym. Grupa cenowa C.

1004 - wino czerwone, wytrawne. Idealne do grillowanego, czerwonego mięsa. Grupa cenowa C.

Show
Top