Cena wina z etykietą Klienta wymaga indywidualnej kalkulacji.
3400 - wino czerwone, wytrawne. Idealnie pasuje do pierwszych dań, pieczonego mięsa, pieczonej ryby, drobiu i mocno aromatycznych serów. Grupa cenowa B.
3200 - wino czerwone, wytrawne. Idealnie pasuje do lekkich dań, pieczonego mięsa, średnio sezonowanych serów i gotowanych warzyw. Grupa cenowa B.
3500 - wino czerwone, wytrawne. Idealnie pasuje do dań śródziemnomorskich, czerwonego mięsa, pieczonej ryby. Grupa cenowa B.
3100 - wino czerwone, wytrawne. Idealnie pasuje do dań mięsnych i dziczyzny, do dojrzałych, aromatycznych serów. Grupa cenowa C.
1004 - wino czerwone, wytrawne. Idealne do grillowanego, czerwonego mięsa. Grupa cenowa C.
6189 - wino czerwone, wytrawne. Doskonałe do mięsa z grilla i pieczonego, do dań kuchni włoskiej i do serów. Grupa cenowa B.
504401 - wino czerwone, wytrawne. Znakomite do wszelkich potraw, wzbogaci doznania smakowe każdej kuchni. Idealny partner baraniny i mięsa duszonego. Grupa cenowa B.
1103 - wino czerwone, wytrawne. Polecamy do pikantnych wędlin i dziczyzny. Idealne wino na długie jesienne wieczory. Grupa cenowa B.
7044 - wino czerwone, wytrawne. Idealnie komponuje się z mięsem jagnięcym, pieczeniami, wszelkiego rodzaju serami. Grupa cenowa B.
5007 - wino czerwone, wytrawne. Wspaniałe do burgerów wołowych z twardym serem, jagnięciny oraz mięsa indyczego, grillowanych kiełbasek wieprzowych. Także do dań z sosem grzybowym. Grupa cenowa C.
5052 - wino czerwone, wytrawne. Doskonale pasuje do gulaszy, dziczyzny i serów. Grupa cenowa C.
3002 - wino czerwone, wytrawne. Wspaniałe do dań kuchni włoskiej, czerwonego mięsa, twardych i półtwardych serów. Grupa cenowa C.