Cena wina z etykietą Klienta wymaga indywidualnej kalkulacji.
5077 - wino białe, półsłodkie. Wspaniałe do aromatycznych serów z niebieską pleśnią i serów owczych; do gruszek i jabłek, do ciast, zwłaszcza do sernika. Grupa cenowa B.
3600 - wino białe, słodkie. Doskonały towarzysz dla wybornych serów, pasztetów czy wątróbki. Idealny deser po smacznym posiłku. Prawdziwy rarytas! Grupa cenowa B.
2702 - wino białe, półsłodkie. Pasuje do dań kuchni azjatyckiej, serów a także do deserów. Grupa cenowa B.
8020 - wino białe, słodkie. Doskonale pasuje do aromatycznych dań, dojrzewających serów, owoców, deserów z cytrusami i orzechami. Grupa cenowa B.
5918 - wino białe, słodkie. Dobrze komponuje się z dojrzałym serem i pikantnymi daniami, aby podkreślić ich złożoność. Grupa cenowa B.
0718 - wino białe, półwytrawne. Doskonale pasuje do dań kuchni azjatyckiej, ryb, owoców morza i dań z drobiu. Grupa cenowa B.
3516 - wino białe, słodkie. Pasuje do lekkich dań mięsnych, drobiu. Idealne do indyka. Grupa cenowa B.
1522 - wino białe, półsłodkie. Idealne do ciast, deserów, delikatnych serów z miodem. Przyjemna owocowość na podniebieniu z wyrazistą słodyczą i delikatną świeżą kwasowością, wino zrównoważone i subtelnie pikantne w finale. Grupa cenowa C.
2646 - wino białe, wytrawne. Muscat jest wymagający, jeśli chodzi o łączenie wina i jedzenia, ponieważ jest jednocześnie owocowy i wytrawny. Można go podawać jako aperitif, z terriną rybną, marynowanym łososiem lub szparagami. Grupa cenowa C.
5201 - wino białe, wytrawne. Idealne do risotto, paelli, wędlin, łososia, białego mięsa. Grupa cenowa C.
9001 - wino białe, wytrawne. Doskonale komponuje się z rybami oraz owocami morza – zwłaszcza z krewetkami. Grupa cenowa C.
3700 - wino białe, wytrawne. Doskonałe jako aperitif, idealnie pasuje do delikatnych dań śródziemnomorskich. Grupa cenowa B.