Cena wina z etykietą Klienta wymaga indywidualnej kalkulacji.
0162 - wino czerwone, półsłodkie. Doskonałe do szybkich przekąsek, dojrzewających wędlin. Wino biesiadne na każdą okazję. Grupa cenowa B.
1103 - wino czerwone, wytrawne. Polecamy do pikantnych wędlin i dziczyzny. Idealne wino na długie jesienne wieczory. Grupa cenowa B.
1402 - wino białe, półwytrawne. Gewurztraminer jest idealnym towarzyszem przystawek. Polecamy do dań słono-słodkich oraz do serów. Grupa cenowa C.
1413 - wino białe, słodkie. Idealne do foie gras, ale równie dobrze samo w sobie może być deserem. Grupa cenowa D.
2646 - wino białe, wytrawne. Muscat jest wymagający, jeśli chodzi o łączenie wina i jedzenia, ponieważ jest jednocześnie owocowy i wytrawny. Można go podawać jako aperitif, z terriną rybną, marynowanym łososiem lub szparagami. Grupa cenowa C.
436510 - winiak, klasyczny trunek po posiłku, wyśmienite zakończenie uroczystego posiłku oraz wyborne towarzystwo do kawy lub cygara. Czysta przyjemność! Grupa cenowa D. Czekamy na dostawę.
4609 - wino białe, wytrawne. Doskonale komponuje się ze wszystkimi owocami morza. Polecamy również do białego mięsa i do sosów. Grupa cenowa: D.
6028 - szampan biały, wytrawny. Polecamy jako aperitif lub towarzysz deseru. Grupa cenowa: C.
6033 - szampan biały, wytrawny. Jest to szczególny aperitif, wyśmienity do ostryg, zup, owoców morza, drobiu, pasztetów z cielęciny. Grupa cenowa: D.
6036 - szampan biały, wytrawny. Polecamy jako przystawkę, można podawać z serami lub ptysiami serowymi (gougères). Grupa cenowa: D.
6189 - wino czerwone, wytrawne. Doskonałe do mięsa z grilla i pieczonego, do dań kuchni włoskiej i do serów. Grupa cenowa B.
6240 - wino białe, wytrawne. Idealne do grillowanych ryb, owoców morza, drobiu, białego mięsa i makaronów. Grupa cenowa C.