Cena wina z etykietą Klienta wymaga indywidualnej kalkulacji.

6189 - wino czerwone, wytrawne. Doskonałe do mięsa z grilla i pieczonego, do dań kuchni włoskiej i do serów. Grupa cenowa B.

1004 - wino czerwone, wytrawne. Idealne do grillowanego, czerwonego mięsa. Grupa cenowa C.

3100 - wino czerwone, wytrawne. Idealnie pasuje do dań mięsnych i dziczyzny, do dojrzałych, aromatycznych serów. Grupa cenowa C.

1003 - wino czerwone, półsłodkie. Polecamy do ciastek owocowych, czekolady. Grupa cenowa C.

5009 - wino czerwone, półwytrawne. Wspaniałe do obfitych dań z czerwonego mięsa i sosów, gulaszu z jagnięciny. Grupa cenowa B.

4102 - wino czerwone, słodkie. Idealnie komponuje się z serami z niebieską pleśnią, pasztetami i terrinami z dziczyzny. Grupa cenowa C.

2729 - wino czerwone, słodkie. Cudownie słodkie Allegrilo pasujące do deserów, ale także do terrin i chleba orzechowego z figami i cabernetem. Grupa cenowa C.

5744 - wino czerwone, słodkie. Szlachetnie słodkie wino deserowe, idealne do serów z niebieską pleśnią, pasztetów, czekolady. Grupa cenowa C.

5000 - wino czerwone, półwytrawne. Polecane do przekąsek typu tapas, serów pleśniowych. Będzie idealnym kompanem do wszelkich dodatków imprezowych – można je łączyć z mięsem, po schłodzeniu będzie pasować także do ryb. Grupa cenowa B.

5088 - wino czerwone, półsłodkie. Idealne do pasztetów, do półsłodkich deserów z dodatkiem kawy lub wiśni lub do delektowania się w każdej wolnej chwili, bez jedzenia. Grupa cenowa B.

5055 - wino czerwone, półwytrawne/półsłodkie. Idealne do ostrych potraw, dań z grilla z wyraźnym dymnym posmakiem. Świetnie współgra z sandaczem i tilapią. Idealne do ślimaków i żabich udek oraz małych przekąsek z kawiorem. Grupa cenowa B.

5066 - wino czerwone, słodkie. Doskonałe do słodkich deserów lub zamiast deseru. Grupa cenowa B.

Top