Cena wina z etykietą Klienta wymaga indywidualnej kalkulacji.

Show

6036 - szampan biały, wytrawny. Polecamy jako przystawkę, można podawać z serami lub ptysiami serowymi (gougères). Grupa cenowa: D.

6028 - szampan biały, wytrawny. Polecamy jako aperitif lub towarzysz deseru. Grupa cenowa: C.

1413 - wino białe, słodkie. Idealne do foie gras, ale równie dobrze samo w sobie może być deserem. Grupa cenowa D.

1402 - wino białe, półwytrawne. Gewurztraminer jest idealnym towarzyszem przystawek. Polecamy do dań słono-słodkich oraz do serów. Grupa cenowa C.

6280 - wino białe, półwytrawne. Wspaniałe do melona, prosciutto, foie gras, serów pleśniowych, suszonych owoców. Grupa cenowa C.

4609 - wino białe, wytrawne. Doskonale komponuje się ze wszystkimi owocami morza. Polecamy również do białego mięsa i do sosów. Grupa cenowa: D.

2646 - wino białe, wytrawne. Muscat jest wymagający, jeśli chodzi o łączenie wina i jedzenia, ponieważ jest jednocześnie owocowy i wytrawny. Można go podawać jako aperitif, z terriną rybną, marynowanym łososiem lub szparagami. Grupa cenowa C.

6240 - wino białe, wytrawne. Idealne do grillowanych ryb, owoców morza, drobiu, białego mięsa i makaronów. Grupa cenowa C.

5077 - wino białe, półsłodkie. Wspaniałe do aromatycznych serów z niebieską pleśnią i serów owczych; do gruszek i jabłek, do ciast, zwłaszcza do sernika. Grupa cenowa B.

5201 - wino białe, wytrawne. Idealne do risotto, paelli, wędlin, łososia, białego mięsa. Grupa cenowa C.

5011 - wino białe, wytrawne, wspaniałe do owoców morza, ryb, ostryg i makaronów. Grupa cenowa B.

7028 - wino białe, wytrawne. Polecamy do dań rybnych, ostryg, makaronu, ryżu i sushi. Grupa cenowa B.

Show
Top