Cena wina z etykietą Klienta wymaga indywidualnej kalkulacji.
5006 - wino czerwone, wytrawne. Idealne do potraw z pikantnym sosem barbecue, mostka wołowego, wędzonej wieprzowiny. Grupa cenowa D.
5052 - wino czerwone, wytrawne. Doskonale pasuje do gulaszy, dziczyzny i serów. Grupa cenowa C.
5301 - wino różowe, wytrawne. Polecamy do wędzonej ryby lub do picia solo, idealny towarzysz spotkań w gronie przyjaciół. Grupa cenowa B.
5007 - wino czerwone, wytrawne. Wspaniałe do burgerów wołowych z twardym serem, jagnięciny oraz mięsa indyczego, grillowanych kiełbasek wieprzowych. Także do dań z sosem grzybowym. Grupa cenowa C.
7044 - wino czerwone, wytrawne. Idealnie komponuje się z mięsem jagnięcym, pieczeniami, wszelkiego rodzaju serami. Grupa cenowa B.
504401 - wino czerwone, wytrawne. Znakomite do wszelkich potraw, wzbogaci doznania smakowe każdej kuchni. Idealny partner baraniny i mięsa duszonego. Grupa cenowa B.
7028 - wino białe, wytrawne. Polecamy do dań rybnych, ostryg, makaronu, ryżu i sushi. Grupa cenowa B.
5009 - wino czerwone, półwytrawne. Wspaniałe do obfitych dań z czerwonego mięsa i sosów, gulaszu z jagnięciny. Grupa cenowa B.
5744 - wino czerwone, słodkie. Szlachetnie słodkie wino deserowe, idealne do serów z niebieską pleśnią, pasztetów, czekolady. Grupa cenowa C.
5077 - wino białe, półsłodkie. Wspaniałe do aromatycznych serów z niebieską pleśnią i serów owczych; do gruszek i jabłek, do ciast, zwłaszcza do sernika. Grupa cenowa B.
5000 - wino czerwone, półwytrawne. Polecane do przekąsek typu tapas, serów pleśniowych. Będzie idealnym kompanem do wszelkich dodatków imprezowych – można je łączyć z mięsem, po schłodzeniu będzie pasować także do ryb. Grupa cenowa B.
5088 - wino czerwone, półsłodkie. Idealne do pasztetów, do półsłodkich deserów z dodatkiem kawy lub wiśni lub do delektowania się w każdej wolnej chwili, bez jedzenia. Grupa cenowa B.