Cena wina z etykietą Klienta wymaga indywidualnej kalkulacji.

Show

8001 - wino czerwone, półwytrawne. Polecamy do serów, wędlin, wyszukanych dań z makaronu, grillowanych mięs. Grupa cenowa D.

5055 - wino czerwone, półwytrawne/półsłodkie. Idealne do ostrych potraw, dań z grilla z wyraźnym dymnym posmakiem. Świetnie współgra z sandaczem i tilapią. Idealne do ślimaków i żabich udek oraz małych przekąsek z kawiorem. Grupa cenowa B.

5000 - wino czerwone, półwytrawne. Polecane do przekąsek typu tapas, serów pleśniowych. Będzie idealnym kompanem do wszelkich dodatków imprezowych – można je łączyć z mięsem, po schłodzeniu będzie pasować także do ryb. Grupa cenowa B.

5066 - wino czerwone, słodkie. Doskonałe do słodkich deserów lub zamiast deseru. Grupa cenowa B.

5130 - wino czerwone, wytrawne. Idealne do potraw z pikantnym sosem barbecue, mostka wołowego, wędzonej wieprzowiny. Grupa cenowa D.

5001 - wino czerwone, wytrawne. Doskonałe do krwistej polędwicy z rusztu, dziczyzny i gęsiny, tłustej wołowiny z makaronem, łososia, tuńczyka w maśle i duszonych grzybów, a także do sałatek z grillowanymi warzywami, z dodatkiem cebuli i czosnku. ...

5019 - wino czerwone, półwytrawne. Polecamy do mięs z grzybami, sarniny, do potraw o wyraźnej nucie pikantności. Świetnie połączy się z gulaszem i plackiem po węgiersku. Grupa cenowa B.

5088 - wino czerwone, półsłodkie. Idealne do pasztetów, do półsłodkich deserów z dodatkiem kawy lub wiśni lub do delektowania się w każdej wolnej chwili, bez jedzenia. Grupa cenowa B.

7011 - wino czerwone, półwytrawne/półsłodkie. Wspaniałe jako deser, przekąska sama w sobie. Dobrze smakuje z serem pleśniowym, wątróbką lub japońskimi pierożkami gyoza. Grupa cenowa B.

6189 - wino czerwone, wytrawne. Doskonałe do mięsa z grilla i pieczonego, do dań kuchni włoskiej i do serów. Grupa cenowa B.

Show
Top